Irasshai!!

Yokozo!
Pentru toti fanii anime/manga si tot ce tine de Japonia!

duminică, 26 septembrie 2010

Soul Eater

Alternative Titles

English: Soul Eater
Japanese: ソウルイーター

Information

Type: TV
Episodes: 51
Status: Finished Airing
Aired: Apr 7, 2008 to Mar 30, 2009
Duration: 24 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older
Soul Eater este un anime placut, este un anime pentru iubitorii de serii ca Naruto, Bleach, D. Gray-man si altele.
Cum eu urmaresc Naruto Shippuuden si citesc si Naruto manga (da, asta da, nu ma pot abtine sa nu stiu ce se intampla in anime inainte ca episoadele sa apara) m-a surprins intr-un mod placut si Soul Eater.

In primul si in primul rand nu trebuie sa uit atat de grafica, cat si de soundtrack care sunt asa cum ar trebui sa fie intr-o serie anime.
Deci: - Grafica 10/10
       - Soundtrack 10/10

In al doilea rand, personajele sunt complexe si am vazut ceva nou, un element pe care nu l-am mai regasit pana acum intr-un anime.
Deci: - Personaje 10/10
In al treilea rand povestea, nu, nu este asemanatoare ca in Naruto sau altele, poate se sacrifica prietenii (ca si in Sailor Moon) si alte anime pentru ca personajele principale sa isi poate atinge scopul; dar Soul Eater are ceva special.
Deci: - Poveste 10/10

Intr-adevar are doua defecte din punctul meu de vedere, si primul este ca nu au lucrat prea mult la personajul negativ suprem. Am inteles ca avea in fire sa fie un papa-lapte; dar totusi, isi dorea sa distruga ceva la care personajele principale chiar tineau. In schimb acesta a fost batut mar si capturat. Ce e drept bataia nu prea a simtit-o; caci doar era suprem dar totusi... Se putea mai mult.

Al doilea defect poate fi minor, chiar nesemnificativa, dar atat de stresant incat nu pot uita de el, numele defectului este Excalibur.

Dar pentru originalitate si partile bune mentionate mai sus Soul Eater primeste din partea mea 10.

4 comentarii:

  1. O intrebare am : De ce animeul se numeste Soul Eater , dar personajul principal este Maka ? Weird

    RăspundețiȘtergere
  2. Personajul principal nu este numai Maka, de fapt sunt mai multe personaje principale Soul, Maka, Black Star, Death the Kid, Tsubaki, Patty & Liz.

    Din cate am observat, si cred ca a observat mai multa lume, ei "adunau" suflete, mai pe limba noastra le mancau.

    Pe MAL: "Maka & Soul Eater, Black Star & Tsubaki, and Death the Kid with Patty and Liz Thompson are the characters Soul Eater revolves around. Besides taking the time to gather souls, these students of Shibusen defend Death City from some of the most powerful of creatures while still attending school and trying to become stronger."

    Sper ca te-am lamurit asa, cat de cat ^___^

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci sa inteleg ca numele animeului si numele partenerului lui Maka sunt lafel din pura coincidenta ? Lol . Totusi Maka este personajul principal ( dovada e ultimul episod , si apropo de ultimul episod , dupa mine ultimul episod a fost un total fail si a fost si episodul care a stricat animel , din mai multe motive , si sunt sigur ca nu sunt singurul care gandeste asa ) , iar celelalte insirate mai sus sunt secundare .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te contrazic, acum depinde si din punctul de vedere al fiecaruia, suntem persoane cu pareri diferite, mie una cel mai stresant din serie mi s-a parut Excalibur (ma repet).

    Mai exista serii in care personajele principale, fiind doua, dau numele animelui dar pe parcurs sunt episoade despre alte personaje, depinde si de viziunea producatorilor. Nu stiu ce sa zic :))

    RăspundețiȘtergere