Irasshai!!

Yokozo!
Pentru toti fanii anime/manga si tot ce tine de Japonia!

miercuri, 5 mai 2010

Blood: The Last Vampire

Alternative Titles:

English: Blood: The Last Vampire
Synonyms: Blood - The Last Vampire

Information:

Type: Movie
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired: Nov 18, 2000
Producers: Production I.G
Duration: 48 min. per episode
Rating: R - 17+ (violence & profanity)




Plot:

Teropterids sunt fiare ale intunericului care au aspect de om si traiesc pentru a bea sangele uman. Din fericite sunt existente grupari speciale pentru a le distruge. Saya este cel mai bun vanator de teropterids care exista si animatia dezvolta trimiterea ei la o baza din SUA , banuita de existenta acestora.

Parere Personala:

Ma asteptam la mai multa actiune, avand in vedere ca exista si o serie facuta dupa aceasta mica animatie ar fi trebuit sa ma duca, capul ca nu este cine stie ce.
Pentru anul 2000 insa, cred ca este o animatie destul de buna. Grafica, nu a fost una chiar pe placul meu, dar am zis sa il vizionez si pe urma sa imi dau cu parerea.

Soundtrack-ul il consider mai mult atmosferic, sunt scene in care muzica este aproape muta astfel incat sa nu distruga scena si este o modalitate foarte eficienta de a sporii tensiunea. Aceasta tehnica nu este noua in mass-media vizual, dar are momentele ei cand poate fi folosita pentru a da un rezultat excelent ca aici.

Daca nu ati vizionat Blood: The Last Vampire atunci este posibil sa fi ratat ceva frumos. Puteti regasii totusi aceeasi actiune fantezista placuta si in film. So enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu