Irasshai!!

Yokozo!
Pentru toti fanii anime/manga si tot ce tine de Japonia!

miercuri, 5 mai 2010

Chocolate Underground

Alternative Titles:

Japanese: チョコレート・アンダーグラウンド

Information:

Type: ONA
Episodes: 13
Status: Finished Airing
Aired: Jun 12, 2008 to Aug 27, 2008
Genres: Comedy, Kids
Duration: 5 min. per episode
Rating: PG - Children




Plot:

Ciocolata este INTERZISA!

Ciocolata si dulciurile sunt interzisa din cauza noului partid politic "Bune pentru tine". iar noile legi sunt aplicate cu strictete si cu forta daca este necesar. Smudger si Huntley sunt doi baieti care nu vor sa renunte la dulciuri si sunt determinati sa manance din nou ciocolata.


Parere Personala:

Este o povestioara interesanta cu un subiect mai delicat deoarece aproape toata lumea adora dulciurile si in special ciocolata ^_^
Ce este interesant de vazut dupa parerea mea, este felul in care incep ei sa produca ciocolata si dau petreceri "private", ascunse de ochii lumii pentru a nu fi prinsi si exilati. Este de asemenea foarte deosebit ca se revolta cei tineri, copi in special, si cei care se cred maturi le urmeaza exemplu si li se alatura pentru a scapa de acel partid.

Avand in vedere ca un episod nu tine mai mult de 5 minute, este foarte lejer sa il vizionezi intr-o zi si nici nu pierzi prea mult timp.

O povestioara frumoasa bazata pe nuvela britanica pentru copii Bootleg by Alex Shearer.

K-ON! Specials


Alternative Titles:

Synonyms: Ura-ON!, Uraon!, Yui's Curiosity, On Yui's Mind
Japanese: うらおん!

Information:

Type: Special
Episodes: 7
Status: Finished Airing
Aired: Jul 29, 2009 to Jan 20, 2010
Producers: Kyoto Animation
Genres: Comedy
Duration: 2 min. per episode
Rating: G - All Ages




Plot:

Povestioare random mereu si mereu.


Art:

Este foarte lame, poate fi reprodusa de oricine, dar pentru special-uri scurte si amuzante cred ca e acceptabila.


Sunet:

Mmm.. Daca ati vazut K-on! nu e nimic nou.


Caractere:

K-on!


Nota:

Daca vrei sa vezi ceva scurt si amuzant se merita ^_^

Blood: The Last Vampire

Alternative Titles:

English: Blood: The Last Vampire
Synonyms: Blood - The Last Vampire

Information:

Type: Movie
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired: Nov 18, 2000
Producers: Production I.G
Duration: 48 min. per episode
Rating: R - 17+ (violence & profanity)




Plot:

Teropterids sunt fiare ale intunericului care au aspect de om si traiesc pentru a bea sangele uman. Din fericite sunt existente grupari speciale pentru a le distruge. Saya este cel mai bun vanator de teropterids care exista si animatia dezvolta trimiterea ei la o baza din SUA , banuita de existenta acestora.

Parere Personala:

Ma asteptam la mai multa actiune, avand in vedere ca exista si o serie facuta dupa aceasta mica animatie ar fi trebuit sa ma duca, capul ca nu este cine stie ce.
Pentru anul 2000 insa, cred ca este o animatie destul de buna. Grafica, nu a fost una chiar pe placul meu, dar am zis sa il vizionez si pe urma sa imi dau cu parerea.

Soundtrack-ul il consider mai mult atmosferic, sunt scene in care muzica este aproape muta astfel incat sa nu distruga scena si este o modalitate foarte eficienta de a sporii tensiunea. Aceasta tehnica nu este noua in mass-media vizual, dar are momentele ei cand poate fi folosita pentru a da un rezultat excelent ca aici.

Daca nu ati vizionat Blood: The Last Vampire atunci este posibil sa fi ratat ceva frumos. Puteti regasii totusi aceeasi actiune fantezista placuta si in film. So enjoy!

Strawberry Panic!

Alternative Titles:

Japanese: ストロベリー・パニック!

Information:

Type: TV
Episodes: 26
Status: Finished Airing
Aired: Apr 3, 2006 to Sep 25, 2006
Duration: 25 min. per episode
Rating: PG-13 - Teens 13 or older





Plot:

Aoi Nagisa se transfera la o scoala de fete si descopera o comunitate ce realizeaza o ierarhie complexa condusa de Etoile. Intre timp Shizuna Hanazono, cea care purta titlul de Etoile se simte atrasa de noua eleva a scolii. Cand cele doua ajung sa se cunoasca mai bine Shizuna se hotareste sa isi infrunte trecutul dureros.

Parerea mea:

Ador seriile ce trateaza genul yuri, desi aceasta este singura pe care am urmarit-o pana acum (nu sunt foarte multe), Strawberry Panic! nu face exceptie si este cu siguranta una din seriile mele preferate.

Mi-a placut atat grafica cat si povestea. De asemenea personajele sunt foarte bine realizate si foarte feminine. Povestea nu este una de exceptie sau ceva ne mai vazut dar cu siguranta a fost transpusa foarte bine.

Povestioarele fetelor se leaga intre ele si este foarte frumos sa vezi ca atunci cand dai de greu iti sar prietene in ajutor.

Dupa parerea mea este o serie cu care nu iti pierzi timpul aiurea, desi are 26 de episoade fiecare are comicul lui si este aparte in felul lui.